keskiviikko 14. elokuuta 2013

Fifth Adventure ● Pillows (and a little bit of school)


Jo toinen päivä lukiota takana ja alan jo pikkuhiljaa uskoa, että saatan sittenkin selvitä hengissä. Progress! Eilinen oli vaan pelkkiä infoja ja istumista ja samojen asioiden kuuntelemista uudestaan ja uudestaan, mutta tänään oli jo tuntejakin. Pakko myöntää että en ymmärrä miten lukiota ajetaan... Kai se nyt aluks riittää että oon paikalla ja seuraan muita. Ehkä tää tästä rupee toimimaan. 
Oon jopa tutustunu ihmisiin, PROUD OF MYSELF. Mahtavia tyyppejä muuten! 
En tiiä mistä kirjottaa. Ghaa. 
Jaksoin eilen taas raahautua kameran kanssa pihalle, whippee! Ensin vaan makasin sängyllä kamera kädessä ja otin satatuhat kuvaa mun ihanista tyynyistä, jotka on, ah, niin pehmeitä (voisin vaan halailla niitä forever) ja joihin Lahja-mummi teki ihanat tyynyliinat. ♥ 
Ootan jo viikonloppua; pääsen vihdoin kotiin Vääksyyn. Jee! Hermanni on alottanu ykkösluokan ja Tähkä meni jo kolmosluokalle ja en kestä, koska ne ei oo niin pieniä ja söpösiä enään. Kauhee ikävä niitä. 










Heheh, sori, sata tyynykuvaa...



Oon ollu taiteellinen joskus.


















~ Tuittu

3 kommenttia:

  1. Aivan ihanan herkkiä kuvia!! Monesta voisi teettää suurennoksen ja tehdä taulun, vink, vink..!
    Ja kiva, että mummi on tehny sulle tyynyjä! Jaksahan vielä loppu viikko "rankkaa" opiskelua ja kerro sitten Hempulle ja Tähkälle terkkuja!
    T:Kassu :)

    VastaaPoista
  2. Oijoi, miten kaunista <3 Tuo turkoosi taivas oli huippukaunis! Tuntuu hyvältä, että koet sukeltavasi kouluun ihan rohkein mielin. Niistä kavereista voi tulla koko elämän ajaksi korvaamattomia ystäviä! HYVÄÄÄ TAIKKARIIIII!!!!

    VastaaPoista
  3. Kiva Tuittu, kun kirjoittelet ja otat hienoja valokuvia! Suuret halaukset sinne Vääksyyn kaikille. Mie ajelin Kuopion Itkonniemelle ja tehtiin Epun, Kassun ja Antin kanssa polttopuitten hakureissu maaseudulle.

    VastaaPoista